6 Buy & Build begeleiding

Ambitie om een sterke marktspeler te worden.

Er zijn veel redenen waarom een buy-and-build-strategie aantrekkelijk kan zijn. Zoals schaalvergroting, een bredere productportefeuille of toegang tot nieuwe markten. In ieder geval is een buy-and-build strategie zeer uitdagend. Het vereist veel aandacht en geduld om transacties uit te voeren en succesvol te integreren. Bij Food & Fun Invest weten we uit ervaring hoe u een dergelijke route succesvol kunt realiseren, gebruikmakend van onze experts en funding. Gefocussed en samen op pad om een sterke marktspeler te worden.

Wij helpen u om het beter en sneller te doen dan de concurrentie.

Uit ervaring weten wij dat er veel aandacht gegeven dient te worden aan de ontwikkeling van een gezamenlijke buy-&-build-strategie. We zijn bereid met extra funding, om de organisatie te laten voorlopen door de organisatiestructuur en systemen te versterken. Ook spotten wij samen de markt naar geschikte overnamekandidaten.

Zodra een positieve beslissing is genomen over een add-on-overname, helpen wij met de transactie -van realisatie tot integratie. Want het is ons doel om de verworven bedrijven werkelijk als één te laten functioneren om een sterke marktspeler te worden.

This post is also available in: Engels